Megoldást kínálunk!

Az illegális fakivágás és szemétlerakás, a zajszennyezés és az orvvadászat a természetkárosítás mellett az erdőtulajdonosok számára is jelentős anyagi károkat okoznak.

A felelősök tettenérése a legtöbb esetben szinte lehetetlen, így a bűnismétlés esélye jelentős. A probléma és a veszély szinte minden erdőtulajdonost érint.

A cégünk általi kifejlesztett szenzoros területfigyelő rendszer átfogó, megbízható és gazdaságos megoldást kínál a problémára.

A rendszer minden állapotváltozást észlel, elemez, értékel és lereagál, amit a tulajdonos elvárásainak megfelelően előzetesen beállítottunk.

Szenzoraink számos állapotváltozást képesek észlelni. Szükség szerint a helyi viszonyok figyelembe vételével, a tulajdonosi igények kiszolgálása érdekében egyedi szenzorokkal rövid határidőn belül tudjuk rendszerünket kiegészíteni.

A rendszer által észlelt nemkívánatos esemény tényét több platformon tudja automatikusan jelezni a tulajdonos által meghatározott módon (pl. kivonulószolgálat, mezőőr, tulajdonos stb.)

A szenzorok telepíthetőek, szükség szerint áthelyezhetőek, kivitelük és telepítésük álcázott, karbantartást, emberi beavatkozást hosszú ideig nem igényelnek, ezért a rendszer üzemeltetése rendkívül hatékony és gazdaságos.



skm_c224e16101009400